Yoga

Bull Aktiv tilbyr et bredt spekter av yogatimer, som tilpasses nivået til deltakerne. Vårt fokus er at deltakerne skal finne sin egen bevegelsesglede gjennom varierte, kreative og lekne treningsformer. Ut fra bedriftens ønsker, holder vi yogaklasser med ulikt fokus.

Dette kan for eksempel være fokus på fysiske aspekter, som å styrke kjernemuskulaturen, øke mobiliteten eller bedre balansen. I tillegg bidra til et økt mentalt fokus, evnen til konsentrasjon, tilstedeværelse og redusert stress.

 

Vi kan skreddersy yogatimer ut i fra bedriftenes ønsker, da vi ofte ser at det kan være relevant med egne introduksjonskurs for nybegynnere. 

 

En populær time er feks Yoga Flow.
 

Yoga Flow
Yoga Flow er en dynamisk og leken yogatime der du får utforsket din egen styrke, fleksibilitet, balanse og viljestyrke. Gjennom en dynamisk flow med ulike bevegelser, får du utfordret din egen kjernemuskulatur, og løst opp spent muskulatur. Yoga Flow er en kreativ og fysisk yogaform som passer for alle – uansett om du er en dreven «yogi» eller nybegynner. Yoga er en fantastisk treningsform, både mentalt og fysisk som vil lære deg hvordan du kan oppnå balanse i livet, også utenfor matten.