Langrenn

Bull Aktiv er spesialist på teknikkurs i langrenn. Alle våre trenere er eller har vært skiløpere på høyt nivå, og har meget god erfaring med å holde kurs både innen klassisk og skøyting. Du kan lese mer om våre trenere HER

I klassisk teknikk har vi hovedfokus på balanse, tyngdeoverføring, diagonalgang, staking og dobbelttak med fraspark. Innen skøyting legger vi fokus på balanse, tyngdeoverføring, enkeldans, dobbeldans og padling.

Skikurs

Bull Aktiv holder et stort antall skikurs gjennom vintersesongen. For å få det tidspunktet din bedrift ønsker er det hensiktsmessig å ta kontakt tidlig. Alle våre skikurs har varighet i 1,15t og holdes i utgangspunktet i Holmenkollen.

 

Vi fokuserer på at kursene skal passe for alle, uansett nivå. Vi ønsker at hver gruppe maksimalt består av 8 personer per trener. Dette gjør at eventuelle nivåforskjeller har liten betydning, og alle kan få god oppfølging. Dersom bedriften har flere grupper, kan man dele inn etter nivå hvis ønskelig.

Våre skikurs holdes i utgangspunktet fra Superski sine lokaler i Holmenkollen. Her er det også mulig å få låne eller leie skiutstyr. Vi skreddersyr skikurs opplegg for bedrifter, og tar hensyns til ulike preferanser. Nedenfor er det skissert to populære skikurspakker.

Pakke 1:

3 kvelder med teknikktrening: Vi jobber med diagonalgang, staking og dobbelttak med fraspark på alle øktene, for å jobbe videre med tekniske detaljer fra gang til gang. Om ønskelig kan vi også ha grupper for de som ønsker skøyting på en eller flere av øktene. Treneren vil gi hver enkelt deltaker personlige tilbakemeldinger og oppfølging, og legge til rette for god progresjon på hver økt.

Pakke 2:

3 kvelder med teknikktrening: Vi jobber med diagonalgang, staking og dobbelttak med fraspark på alle øktene, for å jobbe videre med tekniske detaljer fra gang til gang. Treneren vil gi hver enkelt deltaker personlige tilbakemeldinger og oppfølging, og legge til rette for god progresjon på hver økt.

1 kveld med videoanalyse: Vi filmer deltakerne på en de foregående treningene, og går systematisk gjennom dette på video i etterkant. Her vil treneren gi hver deltaker personlig tilbakemeldinger på alle teknikker. Dette er erfaringsmessig et svært nyttig verktøy for å forstå utvikling av egen teknikk.

 

For spesifikt tilbud ta kontakt HER, og gi oss gjerne følgende informasjon:

Ønsket oppstartsdato: Hvilken uke
Ønsket kursdager: Mandager, tirsdager, onsdager eller torsdager
Tidspunkt: 17.00-18.15 , 18.30 – 19.45 eller 20.00 – 21.15
Hvor: Holmenkollen eller etter ønske
Stilart: Klassisk eller skøyting
Antall: Hvor mange deltagere dere estimerer å være
Smørekurs: Om det er ønskelig med smørekurs. Smørekurs kan kombineres med infokveld og kick-off til skikursene, det kan også kombineres med gode priser på skiutstyr fra våre partnere Superski og Bull Ski & Kajakk.

Vi arrangerer også ski-events etter ønske, med teknikkurs og feks morsomme og uhøytidelige konkurranser.

Rulleskikurs

Det er en stadig økende interesse for rulleski, og vi opplever stigende etterspørsel fra bedrifter som ønsker rulleskikurs for sine ansatte. Rulleski er en ypperlig anledning til å gjøre en morsom og sporty aktivitet sammen i lag. Våre dyktige trenere sørger for tett oppfølging av deltagerne, og sikrer godt utbytte uansett nivå på rulleski. Vi har stor kapasitet på lån eller leie av utstyr, slik alle kan få mulighet til å delta. Vi bruker Fornebu med gode veier og trygge omgivelser som utgangspunkt for kursene, men kan også bruke andre egnede plasser ved ønske.

Comments are closed