Samarbeidspartnere

NSF_gren_stående_langrenn_pms

Norges Skiforbund Langrenn organiserer og utvikler de beste langrennsløperne i verden. I gjennomføring av skikurs og annen fysisk aktivitet for sine samarbeidspartnere bruker de Bull Aktiv.
www.skiforbundet.no

Superski er en spesialforretning for langrenn, med butikk, verksted og skiskoler i Holmenkollen nasjonalanlegg. Norges Skiforbund har valgt Superski som sin samarbeidspartner og spesialforretning for sine kunder. Du kan også få den samme personlige servicen i deres lokaler inntil løypa i Holmenkollen. Superski skal være best på kompetanse, og som kunde av Bull Aktiv får du ekstra gode priser og tilbud på sportsutstyr hos Superski.
www.superski.no

 

Bull-logo

Bull Ski & Kajakk er spesialist på langrenn, kajakk, sykkel og løping, med butikker i Sandvika, på Røa og på Majorstuen. På langrenn er de størst i Norge. Superski og Bull Ski & Kajakk samarbeider om sliping av ski, og deres sliper er de samme som brukes av det norske langrennslandslaget. Som kunde av Bull Aktiv får du ekstra gode priser og tilbud hos Bull Ski & Kajakk.
www.bull-ski-kajakk.no

Holmenkollen Treningslab har spesialisert seg på treninger og oppfølging av privatpersoner innenfor utholdenhetsidrett; ski, rulleski, styrke, løp og sykkel. Treningene gjennomføres både individuelt og som gruppetreninger. På Holmenkollen Treningslab kan øktene gjennomføres på en moderne rulleskimølle.
www.hklab.no

SkiX AS formidler treningsglede, mestring og langrennsteknikk gjennom innovativ bruk av digitale flater. Målsetningen for selskapet er å bli den ledende digitale formidleren av kunnskap til mosjonister og aktive langrennsløpere over hele verden gjennom utvikling av et komplett og digitalt treningsverktøy for langrenn. Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby er sentrale i utviklingen og fronter selskapet.
www.skix.no