Yoga

Bull Aktiv kan tilby et bredt spekter av yogatimer, som tilpasses nivået til deltakerne. Vårt fokus er at deltakerne skal finne sin egen bevegelsesglede gjennom varierte, kreative og lekne treningsformer. Ut fra bedriftens ønsker, kan vi holde yogaklasser med ulikt fokus. Dette kan for eksempel være fokus på fysiske aspekter, som å styrke kjernemuskulaturen, øke mobiliteten eller bedre balansen, eller det kan være et mer mentalt fokus, som å øke evnen til konsentrasjon, tilstedeværelse og redusere stress.

Våre Yogatimer:
Vi har delt inn vårt tilbud i følgende tre hovedkategorier. I tillegg til dette kan vi også skreddersy yogatimer ut i fra ønsker. Vi ser ofte at det kan være relevant med egne introduksjonskurs for nybegynnere.

Yoga Flow
Yoga Flow er dynamisk og leken yogatime der du får utforsket din egen styrke, fleksibilitet, balanse og ikke minst viljestyrke. Gjennom en dynamisk flow med ulike bevegelser, får du utfordret din egen kjernemuskulatur, og løst opp spent muskulatur. Yoga Flow er en kreativ og fysisk yogaform som passer for alle – uansett om du er en dreven «yogi» eller nybegynner. Yoga er en fantastisk treningsform, både mentalt og fysisk, og vil også kunne lære deg hvordan du kan oppnå balanse i livet, også utenfor matten.

Yin Yoga
Yin yoga er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yinyoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. Det er derfor et perfekt supplement til din mer aktive yoga praksis, eller til annen trening. Yin yoga øker mobiliteten, styrker skjelett, ledd og ligament i kroppen. Timen passer for alle.

Yoga for Runners
Yoga for Runners er en dynamisk yogatime spesielt tilpasset løpere, eller andre som driver mye med aktiviteter som sykling, langrenn osv. I timen er fokus å styrke kjernemuskulatur, stabiliseringsmuskulatur rundt spesielt hofte, knær og ankler, i tillegg til å øke den generelle mobiliteten. Selv om temaet for timen er «Yoga for Runners» er alle velkomne og vil få et godt utbytte av timen.

Comments are closed