Events

Bull Aktiv er spesialist på å levere skreddersydde og engasjerende events for bedrifter, organisasjoner og konferanser i Oslo. I tett samarbeid med våre kunder kan vi levere et profesjonelt og helhetlig opplegg som vil engasjere alle deltakere uavhengig av fysiske forutsetninger og forkunnskap. Vårt mål er at alle deltakerne skal få ny kunnskap og oppleve mestring gjennom varierte aktiviteter. 

 

Skiskyting i Holmenkollen
Vil du teste hvor treffsikre dine ansatte eller konferansedeltakere er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Gjennom vårt tilbud vil alle deltakerne få et unikt innblikk i skiskytternes utfordringer på standplass. Vi tilpasser oss deltakerne, og legger til rette for et morsomt og sosialt arrangement der alle kan delta.  

 

Arrangementet inneholder:
– Opplæring i våpensikkerhet
– Innføring i skyteteknikk
– Skyting på selvanviser med og uten puls
– Morsomme skytekonkurranser

 

Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis. Vi stiller med våpen og ammunisjon til alle, dere stiller med godt humør og klær tilpasset utendørs aktivitet. 

Bull Aktivs mesternes mester

Gjennom Bull Aktivs mesternes mester får deltarne delta på et teambuilding-konsept der samarbeidsevner, problemløsning og fysiske egenskaper settes på prøve. Dette er et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.

 

Aktivitetene og lengden på arrangementet kan enkelt tilpasses den enkelte kundes ønsker.

 

 

Populære øvelser:

– Tangram biltrekking: Hvem får først brikkene til å falle på plass?

– Farmers Challenge: Hvilket lag er raskest og mest nøye med når de skal testes i gårdsarbeid?

– Kryptert SUP: Hvem løser de krypterte oppgavene uten å gå i vannet?

– Skiskyting: Hvem er mest treffsikker?

–  Jaktstart: Hvem holder motet oppe og hodet kaldt når stressnivået topper?

Våttkortkurs i Oslofjorden

En utfordrende og morsom aktivitet i vakre Oslofjorden. Våttkortkursene gjennomføres med noen av landets beste padlere som instruktører, og vi har lokasjoner med alle fasiliteter, båter og tilhørende utstyr som passer for alle.

Kurset krever ingen forkunnskaper og har til hensikt å gi deltakerne en grunnleggende innføring i kajakkpadling og verktøy for å kunne padle videre på egenhånd. Kurset er en del Padleforbundets offisielle utdanningsstige og alle deltakere får et gyldig våttkortbevis etter endt gjennomført kurs.

Kurset fullføres i sin helhet innenfor én økt, og kan enkelt kombineres med påfølgende middager på nærliggende restauranter eller grilling på stedet.

 

 

Her er tre gode grunner for å gjennomføre våttkortkurs:

– Lavterskel aktivitet der alle kan delta.

– Kursene er lagt opp slik at deltakerne opplever mestring og følger trygghet på vannet.

– Alle får et våttkortbevis som kan brukes i ettertid.

Skikurs i Holmenkollen

Skikurs i verdens mest kjente skianlegg gir deltakerne en unik opplevelse. Langrenn er en relativt teknisk aktivitetsform, og våre kurs er bygget opp slik at alle uansett nivå vil oppleve utvikling og økt skiglede. Vi deler inn i grupper etter nivå slik at alle får den oppfølgingen og utfordringen de ønsker. 

 

Vi har skiutleie til utlån, og stiller med dyktigste instruktørene som vil gi alle personlig oppfølging på teknikk.

Mot slutten av kursene kan alle samles alle for å gjennomføre uhøytidelige konkurranser og øvelser. Vi kan også gjennomføre skistafetter og andre former for arrangement på ski. 

Om dere er interessert i å la oss bidra til å løfte deres events, ta kontakt ved å bruke kontaktskjema til høyre. 

 

 

Les artikkel “Advokater på mestermøte i Kollen”

Lagånd, mestring og samarbeidsglede sto i fokus da rundt 30 ansatte fra Arntzen de Besche advokatfirma var samlet til sportslig toppmøte i Holmenkollen nasjonalanlegg. Denne augustdagen fikk de skarpskodde juristene og deres team en helt spesiell kick-off på høstsemesteret.

 

LES ARTIKKEL