Referanser

Hydro benytter i dag Bull Aktiv som totalleverandør av tjenester innen fysisk aktivitet for våre ansatte.

Samarbeidet startet vinteren 2014 med gjennomføring av skikurs. Deres meget høye faglige nivå, fokus på personlig oppfølging og aktivitet tilpasset alle nivå, gjorde at vi utvidet samarbeidet til også å gjelde sommerhalvåret med løpetreninger og rulleskikurs. Sommeren 2016 ble avtalen utvidet til også å omfatte daglige treninger innen bootcamp, yoga og spinning. Trykk her for å lese mer


«Bull Aktiv har gjort en svært god jobb med å lede treninger for Capgemini Consulting.

Vi har fått et treningsopplegg tilpasset våre behov og god veiledning i teknikk og treningsprinsipper både på ski- og løpetreninger. Fellestreningene de har organisert har blitt svært godt mottatt i organisasjonen.”

 Knut Einar Dahl – Capgemini Consulting

 «Bull Aktivs trenere har på en pedagogisk måte tilrettelagt treningene slik at alle, uansett nivå, har fått utbytte av opplegget, samtidig som de har lykkes med å utfordre oss. De har solid kompetanse og gode kommunikasjonsferdigheter. Tilbakemeldingene har vært svært gode fra deltagerne som alle har opplevd fremgang. Trenerne er omgjengelige og har en naturlig autoritet. De yter god service, er til å stole på og har alltid møtt presis til treninger. Vi kan gi dem vår varmeste anbefaling!»

Anne Helene Osberg – Advokatfirmaet Selmer

 


Noen av våre kunder:

Comments are closed