Events

Bull Aktiv konferanseaktiviteter

Om aktivitetene

Skikurs i Holmenkollen

Ta med kollegaer på en fysisk aktivitet som alle kan mestre, i verdens mest kjente skianlegg. Teknikkurs passer for alle uansett nivå, og vil føre til økt skiglede. Vi har skiutleie til utlån, og stiller med dyktigste instruktørene som vil gi alle personlig oppfølging på teknikk.

Skiskyting i Holmenkollen

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.

Bull Aktivs mesternes mester

Ta med kollegaer på teambuilding konsept der samarbeidsevner, problemløsning og fysiske egenskaper settes på prøve. Et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.

Våttkortkurs i Oslofjorden

En utfordrende og morsom aktivitet i vakre Oslofjorden.  Våttkortkurs arrangeres fra Strand Kajakklubb som har alle fasiliteter, båter og tilhørende utstyr som passer for alle.
Et våttkorkurs gir en grunnleggende innføring i håndtering av kajakk, padleteknikk og alle deltakere får et gyldig våttkortbevis etter endt bevis.

Les artikkel
“Advokater på mestermøte i Kollen”

Lagånd, mestring og samarbeidsglede sto i fokus da rundt 30 ansatte fra Arntzen de Besche advokatfirma var samlet til sportslig toppmøte i Holmenkollen nasjonalanlegg. Denne augustdagen fikk de skarpskodde juristene og deres team en helt spesiell kick-off på høstsemesteret.


Read More