SAMARBEIDSPARTNERE

Vi er stolte av å samarbeide med disse organisasjonene:

Bull Ski & Kajakk er spesialist på langrenn, kajakk, sykkel og løping, med butikker i Sandvika, på Røa og på Majorstuen. På langrenn er de størst i Norge. Superski og Bull Ski & Kajakk samarbeider om sliping av ski, og deres sliper er de samme som brukes av det norske langrennslandslaget. Som kunde av Bull Aktiv får du ekstra gode priser og tilbud hos Bull Ski & Kajakk.

www.bull-ski-kajakk.no

Bull Superski er en spesialforretning for langrenn, med butikk, verksted og skiskoler i Holmenkollen nasjonalanlegg. Norges Skiforbund har valgt Bull Superski som sin samarbeidspartner og spesialforretning for sine kunder. Du kan også få den samme personlige servicen i deres lokaler inntil løypa i Holmenkollen. Bull Superski skal være best på kompetanse, og som kunde av Bull Aktiv får du ekstra gode priser og tilbud på sportsutstyr hos Bull Superski.

www.superski.no

Holmenkollen Treningslab har spesialisert seg på treninger og oppfølging av privatpersoner innenfor utholdenhetsidrett; ski, rulleski, styrke, løp og sykkel. Treningene gjennomføres både individuelt og som gruppetreninger. På Holmenkollen Treningslab kan øktene gjennomføres på en moderne rulleskimølle.

www.hklab.no