Bootcamp

Bull Aktiv har et bredt tilbud innenfor bootcamp og styrketrening for bedrifter. Dette er store forskjeller i hva den enkelte ansatte har behov for og ønsker når det kommer til styrketrening. Derfor tilpasser vi oss den enkelte bedrift slik at vi kan sette opp et tilbud som er attraktivt og favner så bredt som mulig.

Øktene settes som oftest opp ut ifra følgende tre nivå:

  • Enkel styrke/bevegelighet: Disse øktene passer for alle, uansett nivå, og gjennomføres på en skånsom måte. Vi lager et program bestående av enkle styrkeøvelser, og har fokus på generell bevegelighet og mobilitet. Dette er svært gode økter for å forebygge skader, og vil kunne fungere som en god introduksjon til de som ønsker å gå videre til ren yoga.
  • Sirkeltrening/bootcamp: Dette er perfekte økter for å utfordre den enkelte deltaker uansett nivå. Her kan deltakerne i stor grad regulere intensiteten selv gjennom ulike tilpasninger av øvelsene og valg av vekster der det brukes. Her vil alle kunne få betydelig utvikling og oppfølging i et varier program.
  • Høyintensitetsstyrke: Vi henter inspirasjon fra blant annet crossfit, og gjennomfører svært effektive økter som kombinerer styrke og utholdenhet. Dette er svært inspirerende økter som gir rask fremgang og utfordrer deltakerne.

Vi kan gjennomføre aktivitetene inn eller ute, og på ulike lokasjoner tilknyttet den enkelte kunde. 

 

Uansett hva deres bedrift ønsker, så vil Bull Aktiv levere et tilbud der de ansatte skal oppleve mestring og ha det gøy, samtidig som de utvikler styrke og kompetanse. Ta kontakt med oss så finner vi et opplegg som passer perfekt for din bedrift.