KAJAKK

Bull Aktiv har et unikt tilbud til bedrifter som ønsker å arrangere kajakkurs for sine ansatte. Våre kajakkurs holdes av noen av Norges beste padlere som Joar Thele og Fridtjof Falch, som også har lang trenererfaring for bedrifter.

Deltakerne får låne de svært populære Epic kajakkene med ulike modeller tilpasset alle nivåer slik at vi sikrer en morsom og sosial aktivitet som skaper felles engasjement hos de ansatte. De fleste av våre bedriftskunder starter med å arrangere våttkortkurs, men vi tilbyr også rene padlekurs for de som allerede har tatt våttkort. Alle kurs varer i cirka 1,5 time, med utgangspunkt fra Oksenøya Marina på Fornebu.

Maks 12 pers per gruppe, med inntil 2 grupper samtidig

Våttkortkurs

Bull Aktiv arrangerer våttkortkurs der deltakerne introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, og vest. Våttkortkurs er en svært attraktiv aktivitet for bedrifter da det representerer et lavterskeltilbud som treffer bredden av de ansatte. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling, og vårt viktigste mål er at deltakerne skal oppleve mestring og føle trygghet på vannet.
Evaluering: Gjennomført

Bull kajakkurs

Bull kajakkurs er et innholdsrikt og morsomt event som tar kunnskapen og ferdighetene fra Våttkortkurset et steg videre. Målet med kurset er å gjøre deltakerne til bedre og tryggere kajakkpadlere, og gjennom det kunne nyte den unike opplevelsen det er å ferdes i kajakk. Bull Aktiv legger til rette for at alle deltakere skal oppleve padleglede og mestring sammen med gode kolleger.

Velkommen til Fornebu

Majoriteten av våre kajakkurs avholdes fra Oksenøya Marina på Fornebu. Her har vi store, egne lokaler og det vi mener er det beste utgangspunktet for padling i Oslofjorden. Det er relativt lite båttrafikk og området er godt beskyttet med tanke på vind.
Oksenøya Marina har gode parkeringsmuligheter og enkel logistikk for de som reiser kollektivt.

Få 3 gode teknikktips fra en av våre dyktige padletrenere, Joar Thele:

Ta kontakt med oss så finner vi et opplegg som passer perfekt for din bedrift!