LØPING

Bull Aktiv tilbyr et skreddersydd opplegg for de ansatte i bedrifter slik at alle deltakere, uansett nivå vil oppleve mestring og glede. Løpetreninger består av varierte økter med fokus på teknikk, innslag av intervaller, koordinasjon- og spenstøvelser, styrke og skadeforebyggende trening. Bull Aktiv tilbyr også powerwalk som et lavterskeltilbud til løpetreninger.

Løpetreninger kan gjennomføres kontinuerlig gjennom sesongen eller frem mot spesifikke arrangement. De ansatte i bedriften trener sammen enten for å få en god treningsøkt eller for å nå et mål. Bull Aktiv stiller med meget dyktige og erfarne trenere som legger opp varierte økter ut fra ønsket fokus og deltakernes nivå.

Her får du noen tips på veien fra trener-teamets Sindre Buraas:

Faste løpetreninger


Løpetreninger kan legges opp som faste økter i uken ute hos bedriften. Vi tilbyr inspirerende og varierte løpeøkter for alle – enten du er nybegynner og vil komme i gang med løpingen eller er mer erfaren og vil ta et steg videre i form og løpeteknikk. Øktene tilpasses ønsket fokus og kan inneholde løpeteknikk, spenst, intervaller, hurtighet og langkjøringer.

Løpetreninger mot arrangement


Vi kan arrangere løpetreninger rettet mot spesifikke konkurranser og mål. Øktene skreddersys ut fra de målene som er inn mot hvert enkelt arrangement. Dette kan eksempelvis være inn mot Holmenkollstafetten og Oslo maraton. Her kan målet være alt fra å vinne stafetten til å få med flest mulig av bredden i bedriften. På denne måten skapes samhold og tilhørighet utover selve konkurransedagen.

Powerwalk


Powerwalk er en aktivitet for de som vil ha et alternativ til løping. Powerwalk er rask gange der det kan legges inn styrkestopp eller intervallpreg undervegs. Øktene tilpasses deltakernes nivå og mål. Dette er sosiale og varierte lavterskeløkter som holdes fra bedriftens kontor, og kan holdes fast gjennom året eller inn mot arrangement. Powerwalk er en super aktivitet for å komme i gang med trening, og er også godt tilrettelagt dersom man ikke er så glad i løping, sliter med skader eller er gravid. Bull Aktiv stiller med motiverende og engasjerte trenere som får med bredden i fysisk aktivitet.

Vi kan også organisere egne løpe-events, se egen side for events.

Tips til intervall og styrketrening inn mot skisesongen med Therese Johaug og Martine Ek Hagen: