BOOTCAMP

Bull Aktiv har et bredt tilbud innenfor bootcamp og styrketrening for bedrifter. Det er store forskjeller i hva den enkelte ansatte har behov for og ønsker når det kommer til styrketrening. Derfor utarbeider vi et tilbud som er attraktivt og favner så bredt som mulig for hver enkelt bedrift.

Bootcamp er varierte treningsøkter som gjennomføres for å nå bredden i bedriften. Ved hjelp av dyktige og kreative instruktører er det motiverende og gode økter som tilpasses alle nivåer. Bull Aktiv tilbyr bootcamp med ulike fokusområder etter ønske fra kunden.

Enkel styrke/ bevegelighet


Disse øktene passer for alle, uansett nivå, og gjennomføres på en skånsom måte. Vi lager et program bestående av enkle styrkeøvelser, og har fokus på generell bevegelighet og mobilitet. Dette er svært gode økter for å forebygge skader, og vil kunne fungere som en god introduksjon til de som ønsker å gå videre til ren yoga.

Sirkeltrening og bootcamp


Dette er perfekte økter for å utfordre den enkelte deltaker uansett nivå. Her kan deltakerne i stor grad regulere intensiteten selv gjennom ulike tilpasninger av øvelsene og valg av vekter der det brukes.

I løpet av disse øktene vil alle kunne få betydelig utvikling og oppfølging i et variet program.

Høyintensitets-
styrke


Vi henter inspirasjon fra blant annet crossfit, og gjennomfører svært effektive økter som kombinerer styrke og utholdenhet.

Dette er inspirerende økter som gir rask fremgang og utfordrer deltakerene.

Gjennomføring

Vi kan gjennomføre aktivitetene inne eller ute, og på ulike lokasjoner tilknyttet den enkelte kunde. Uansett hva deres bedrift ønsker, så vil Bull Aktiv levere et tilbud der de ansatte skal oppleve mestring og ha det gøy, samtidig som de utvikler styrke og kompetanse.

Noen tips til styrkeøvelser fra Therese Johaug og Martine Ek Hagen

Ta kontakt med oss så finner vi et opplegg som passer perfekt for din bedrift.