OM OSS

Bull Aktiv arrangerer fysiske treninger, kurs og events for bedrifter som ønsker aktive ansatte med et felles engasjement. Tjenestene vi leverer for våre kunder er i spennet fra flere treninger daglig, fordelt på et bredt spekter av aktiviteter, til sporadiske kurs innen én aktivitetsform.

Bull Aktiv har et trener-team som kjennetegnes av trenere som er, eller har vært på, et meget høyt nivå innen sin idrett, og samtidig har lang trenererfaring. Vi er også svært opptatt av god formidlingsevne, for å sikre at alle deltakere på kurs og treninger får personlig oppfølging og veiledning på hver økt, uansett nivå. Våre trenere stiller med stor fagkunnskap og et brennende engasjement.

Hvorfor legge til rette for fysisk aktivitet gjennom din bedrift?


  • Fysisk aktivitet med kollegaer øker trivselen og samholdet på jobb
  • Gjør bedriften mer attraktiv som arbeidsgiver
  • Enkeltindividene opplever at fysisk trening i hverdagen bidrar til mer overskudd, bedre konsentrasjonsevne og økt arbeidslyst
  • Dette er med på å senke sykefraværet, og øke effektiviteten hos våre kunderBull Aktiv samarbeider allerede med en rekke ledende bedrifter. Se våre referanser her.

Holmenkollen og Fornebu

Kursene våre arrangeres som regel fra våre fasiliteter enten i Holmenkollen nasjonalanlegg eller på Oksenøya Marina på Fornebu, men vi stiller like gjerne opp der det passer best for dere.

Ta kontakt med oss så finner vi et opplegg som passer perfekt for din bedrift.