SKIKURS

Bull Aktiv er en ledende leverandør av skikurs og langrennstreninger for bedriftsmarkedet i Oslo og omegn. Vi skreddersyr et helhetlig tilbud for vintersesongen, uavhengig av om målet er å la ansatte få prøve ski for første gang eller behov for tett oppfølging av en aktiv treningsgruppe med mål om deltakelse i skirenn.

Skikurs er en av de mest attraktive aktivitetene for bredden i bedriften. Kursene deles inn i grupper etter nivå; nybegynner, viderekommen og aktive. Uansett nivå ligger fokuset på konkrete teknikktips for hver enkelt deltager, i tillegg til allsidige øvelser. Vi anbefaler maks 8 deltakere per gruppe for å sikre best mulig oppfølging, og minimum 3 økter slik at deltakerne får et godt utbytte av å delta.

Hvorfor Bull Aktiv?

Lang erfaring


Med over 10 års erfaring som leverandør av treninger og arrangement til bedriftsmarkedet, kan Bull Aktiv levere et tilbud basert på den enkelte bedrifts behov. Vi opplever at våre bedriftskunder kommer tilbake hvert år med generelt stadig større deltakelse i hver av de ulike gruppene.

Svært erfarne og dyktige trenere


Et trener-team som kjennetegnes ved at de er eller har vært langrennsløpere på høyt nivå, har god kunnskap og en formidlingsevne som gjør at alle deltakere opplever god progresjon. Vårt mål er at alle deltakere skal oppleve mestring, utvikling og økt skiglede sammen med gode kolleger.

Lokasjon og fasiliteter


Skikursene gjennomføres i Holmenkollen Nasjonalanlegg, der vi har egne lokaler kun ti meter fra skiløypa. Vi tilbyr gratis skiutleie for begge stilarter til alle skikursdeltakere ved behov, i tillegg til bistand rundt utstyr og daglige smøretips. Anlegget gir en inspirerende ramme for kursene og høy sikkerhet for gjennomføring uavhengig av generelle snøforhold.

Øvrige aktiviteter for skisesongen

Vi har meget dyktige og erfarne trenere og kan organisere events for bedrifter og grupper med utgangspunkt i langrenssporten:

  • Kick-off for vinteren med motivasjonsforedrag med kjente langrennsprofiler og introduksjon av årets skikurs og øvrige fysiske aktiviteter.
  • Skiskyting i Holmenkollen. Her gir vi en introduksjon til skiskyting, der alle får prøve seg på standplass.
  • Helgesamlinger i Oslo eller på fjellet.
  • Gjennomføre smørekurs.

Se egen side for events.