SAMARBEIDSPARTNERE

Vi er stolte av å samarbeide med disse organisasjonene:

Bull Gruppen – sammen leverer vi en unik oppfølging på trening og riktig sportsutstyr

Bull Ski & Kajakk er spesialist på langrenn, kajakk, sykkel og løp. Med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og erfarne ansatte får kundene hjelp til å finne det riktige utstyret tilpasset sitt behov. Selskapet har tre fysiske butikker fordelt på Røa, Sandvika og Majorstuen, samt en nettbutikk som gir et komplett tilbud fra mosjonist til elite.

www.bull-ski-kajakk.no

Bull Superski er en spesialforretning for langrenn og tilhørende sommeridretter. Fra lokalene i Holmenkollen nasjonalanlegg tilbys en unik kombinasjon av butikk, skiverksted og testsenter rettet mot kunder som stiller høye krav til utstyret sitt. Målet er å gi kundene tett oppfølging og service slik at de kan gjennomføre trening og konkurranser med best mulig utstyr.

www.bullsuperski.no

Holmenkollen Treningslab er et høyt spesialisert fagmiljø innen langrennstrening. Med sitt unike trenerteam har gjennomfører selskapet teknikk- og treningsoppfølging for privatpersoner, klubber og lag. I lokalene lokalisert i Holmenkollen har selskapet en egen testlab med flere rulleskimølle og høyteknologiske testutstyr.

www.hklab.no