YOGA

Bull Aktiv tilbyr et bredt spekter av yogatimer og yogakurs tilpasset bedriftens ønske og deltakernes nivå. Vårt fokus er at deltakerne skal oppleve mestring og bevegelsesglede gjennom varierte og inspirerende timer. Yoga er en fantastisk aktivitet som utvikler deltakerne både mentalt og fysisk.

For mange bedrifter opplever vi stor suksess med å starte samarbeidet gjennom et introduksjonskurs for nybegynnere og deretter sette opp ukentlige økter.

Yogatimer

Vi tilpasser yogatimens fokus og vanskelighetsgrad til den enkelte kundes ønsker. Som utgangspunkt deler vi tilbudet inn i følgende to hovedkategorier.

Yoga Flow – bevegelses-yoga


Yoga Flow er en kreativ og fysisk yogaform som passer for alle som ønsker å utvikle bedre styrke, fleksibilitet, balanse og ikke minst viljestyrke. Flow henviser til dynamiske bevegelser som er ment å styrke deltakernes kjernemuskulatur og løse opp spent muskulatur.

Yin Yoga – rolig tøye-yoga


Yin yoga er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse, ro og avspenning. Dette er timer som passer for alle. Timene tar utgangspunkt i passive stillinger som holdes i lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen for å gi slipp på både fysisk og psykisk stress. Yin yoga øker mobiliteten, styrker skjelett, ledd og ligament i kroppen. Yin yoga er derfor et perfekt supplement til en travel hverdag, annen trening og mer fysisk utfordrende yoga som våre timer innen Yoga Flow.

Spesialtilpassede timer – «Yoga for Runners», «Yoga for stive menn» og mer


I tillegg til de ordinære timene, så har vi i samarbeid med våre kunder utviklet ulike timer som er spesifikt rettet mot grupper som ikke tradisjonelt søker mot yoga, men har stor glede og utbytte av yoga. Blant timene vi arrangerer er «Yoga for Runners» og «Yoga for stive menn».

Yogakurs

For mange er det en høy terskel å melde seg på en yogatime om man har lite eller ingen tidligere kjennskap til yoga. Vi har da svært god erfaring med å arrangere introkurs i yoga over 3 til 6 yogatimer. Kursene vil inneholde noe teori, men primært handle om innføring i sentrale øvelser og bevegelse. Kursene innrettes mot Yin yoga og yoga flow som beskrevet over i delen om «yogatimer». Kursene bygges ofte opp med en naturlig progresjon:

  1. Introduksjon til yoga. Vi starter med rolig tøye yoga og avspenning (Yin yoga).
  2. Implementerer bevegelse (yoga flow). Deltakerne vil få kjennskap til sentrale øvelser og utvikle teknikk og mestringsfølelse.
  3. Prøve mer avansere posisjoner (yoga flow viderekommen). Deltakerne vil fordype seg i mulighetene som ligger i yoga og kjenne på gleden i å utfordre seg selv.

Events

Ved siden av de tradisjonelle timene i yoga, kan vi også bruke det til en aktivitet under arrangementer. Her kan vi sette opp en aktivitet med fokus på stressmestring gjennom meditasjon og pusteteknikker.

Instruktører

Hanne Sofie Herland – Bull Aktivs hovedinstruktør i yoga

Hanne er profesjonell personlig trener og yogainstruktør. Siden 2016 har hun jobbet fulltid med yoga, og kjent for høy faglig kompetanse og en lidenskap som motiverer deltakerne til utvikling og mestring. Ved siden av å være autoriser yogainstruktør og sertifisert meditation coach, har Hanne en master i entreprenørskap og innovasjon med spesialisering i trening og ernæring i Australia. Hanne kjenner godt til utfordringene mange har i forbindelse med en travel jobbhverdag, og hva som kan utvikle deltakerne både mentalt og fysisk.