ADVOKATER PÅ MESTERMØTE I KOLLEN

Lagånd, mestring og samarbeidsglede sto i fokus da rundt 30 ansatte fra Arntzen de Besche advokatfirma var samlet til sportslig toppmøte i Holmenkollen nasjonalanlegg. Denne augustdagen fikk de skarpskodde juristene og deres team en helt spesiell kick-off på høstsemesteret.

Advokater i ledertrøye. Gjennom øvelsene blir alle minnet om hvor viktig kommunikasjon og samarbeidsevner er for å oppnå et godt resultat. Verdiene til Arntsen de Besche er lagspill, integritet, kvalitet og engasjement. Advokatene tar med seg inspirasjon og samarbeidsteknikker som skal komme klienter og prosesser til gode fremover.

Når firmaet står i krevende forhandlinger, navigerer gjennom kompliserte transaksjoner og løser vanskelige tvister, er det ingen ulempe å ha erfart hva som skjer når man tar på seg et startnummer. Det er nødvendig å fokusere på oppgaven, og løse uforutsette problemer underveis. Hele laget skal i mål – med et best mulig resultat.

Reality. NRKs underholdningsprogram «Mesternes mester» har gjennom mange sesonger blitt folkets favoritt. Serien har ført til tallrike varianter hos alt fra idrettslag til eventbyråer.

Bull Aktiv har hentet inspirasjon fra konseptet, og utviklet et eget konkurransedrevet firmaseminar beregnet for bedrifter som vil ta et steg videre etter en tid med mye hjemmekontor og Teams-møter

Deltakernes dom er sterk og klar: Proft opplegg og morsomt format.

«Jeg følte meg godt ivaretatt. Alt var planlagt til minste detalj og instruktørene var godt drillet, dyktige og engasjerte.»

Noe for dere? Har du lyst til å ta med dine kolleger på et slikt opplegg, eller er nysgjerrig på om vi kan skreddersy et opplegg for deres team? Kontakt oss på info@bullaktiv.no, eller bruk skjemaet under: