BLI MED I TEAMET!

Bull Aktiv er i stadig vekst og er på jakt etter dyktige trenere som kan styrke vårt rå trenerteam. Etterspørselen etter fysiske aktiviteter og events blir stadig større i bedriftsmarkedet, hvor flere ser verdien av dette. Bull Aktiv tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, inkludert skikurs, løpetreninger, spinning, bootcamp, yoga, kajakkurs og events med varierte aktiviteter. 

Vi ser etter personer som er engasjerte, positive, inkluderende og har erfaring innen trening og fysisk aktivitet. Du er den som motiverer, veileder og skaper en inspirerende arena for våre deltakere. Deler du vår lidenskap for fysisk aktivitet og trening, og vil bidra til å skape bedre helse, økt trivsel og mer kunnskap ut til våre bedriftskunder er du kanskje den vi ser etter.

Vårt trenerteam kjennetegnes av følgende egenskaper:

· Fagkunnskap: Fagkunnskap om generell trening og mer spesifikk kunnskap om de økter/aktivitetene de holder.
· Formidlingsevne: Gode evner til å formidle fagkunnskapen, og tilpasser aktivitetene så alle deltakere får personlig oppfølging og veiledning tilpasset sitt nivå.
· Lidenskap for idretten: Kan utvise og formidle treningsglede og stimulerer til økt aktivitet blant de som deltar på Bull Aktivs aktiviteter og arrangement.

Kontakt oss dersom du ønsker å bli en del av teamet vårt

Dersom du er interessert i å være med som trener i Bull Aktiv, send en henvendelse til info@bullaktiv.no